Moteriškai

Kaip išsirinkti džinsus pagal figūros tipą?

Print Friendly, PDF & Email

Džinsai yra vienas iš sunkiausiai pasirenkamų drabužių. Ypač tada, jeigu džinsas yra „tikras“ ir savyje neturi elastano arba kitų medžiagų, kurios yra tamprios. Tam, kad būtų galima išsirinkti džinsus išties tenka apeiti nemažai parduotuvių ir susirasti būtent tuos kurie idealiai priglunda ir tinka. Tam, kad bent šiek tiek palengvėtų paieškose, pirmiausiai vertėtų išsiaiškinti faktą, koks džinsų tipas tinka pagal jūsų turimą figūrą.

Į ką vertėtų atkreipti dėmesį rudens metu?

Kokybiški moteriški džinsai turėtų būti gaminami iš tvarios medžiagos. Tai yra svarbu tam, kad džinsas galėtų atlaikyti ne vienerius metus, neišbluktų ir neprasitampytų jau per pirmą plovimą. Rudeniui ypač tinka storesnis audinys, kuris ne tik prideda grubumo stiliui, bet ir apsaugo nuo žvarbaus vėjo ir šaltuko. Žinoma, svarbu yra ir gamintojas, tačiau šiais laikais galima surasti kokybiškų džinsų ne tik aukšto brand’o specializuotose drabužių parduotuvėse.

Taip pat rudens sezonui puikiai tinka platėjantys džinsai, kurie vėl yra sugrįžę į madą. Šiuos džinsus puikiai galite priderinti tiek kasdieniškame, tiek vakarėlio įvaizdyje. Taip pat šio tipo džinsai gali būti papuošti įvairiausiomis detalėmis ar karoliukais, todėl padės išties sukurti unikalų įvaizdį, o tai yra labai vertinama šiuolaikiniame mados pasaulyje! Platėjantys džinsai yra praktiški bei originalūs ir yra verti vietos jūsų spintoje!

Tas, kas turi kriaušės ir obuolio kūno figūras

Kriaušės figūra pasižymi siaurais pečiais, apvaliomis šlaunimis, išraiškinga talija ir plačiais klubais. Jeigu jūs priklausote šiam figūros tipui, tuomet rekomenduojama rinktis platėjančius džinsus. Šie puikiai aptempia liemenį ir lengva nukrenta žemyn (padeda sukurti vientisą vaizdą). Jeigu norite pabrėžti savo klubus, galite rinktis aptemptus džinsus, tačiau jie turi būti aukštesnio liemens, kad nesudarytų nereikalingų sluoksnių ant klubų, kurie ir taip jau yra išraiškingi.

Obuolio kūno formos pasižymi ilgomis kojomis, bet neišraiškingu liemeniu. Tam, kad galėtumėte parodyti savo kojų ilgį ir paslėpti šiek tiek esantį pilvuką, rekomenduojama rinktis džinsus, kurie yra aukšto liemens. Geriausia, kad jie būtų elastinio pobūdžio ir juos patogu dėvėti (renkantis tikrą džinsą, jums gali būti nepatogu ties pilvo zona). Geriausia jums džinsų forma yra tiesi arba šiek tiek platėjanti į apačią.

Tas, kas turi smėlio laikrodžio ir stačiakampio formos kūno figūras

Smėlio laikrodžio figūra pasižymi tie žmonės, kurie turi plačius klubus, nedidelius pečius, o liemuo yra itin lieknas. Geriausia rinktis tokius džinsus, kurie nesudarytų dar didesnio kontrasto tarp pečių ir klubų. Rekomenduojama dėvėti skinny tipo džinsus, kurie puikiai aptempia liemenį, o šis susiderins su turimais nedideliais pečiais. Galite rinktis tokius džinsus, kurie yra paaukštintu liemeniu, kurie padeda pabrėžti liauną liemenį. Taip pat pasirinkite tokius džinsus, kurie yra įvairių spalvų, nes juk tipinė džinsų spalva jau yra išties pabodusi!

Stačiakampio kūno formos pasižymi lieknu liemeniu ir siaurais klubais. Dažniausiai stačiakampio figūras turi aukšti žmonės, todėl norintiems vizualiai bent šiek tiek sumažinti savo ūgį, tuomet rekomenduojama rinktis jogger ir boyfriend stiliaus džinsus, kurių juosmuo yra ganėtinai platus, todėl tai padeda net padidinti liemenį. Taip pat turintiems stačiakampio formas itin lengva priderinti skirtingų tipų džinsus, nes dauguma jų ir yra gaminami pagal šios figūros tipą.

Tiesa, kiekvieno teisė yra rinktis, ką jis nori dėvėti, tačiau įvertinus savo figūros privalumus bus tik žymiai lengviau!

Partnerio turinys

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.