Moteriškai

Kaip atrasti savo asmeninį stilių?

Print Friendly, PDF & Email

Mada – gana subjektyvus dalykas. Vienam tam tikras drabužis gali atrodyti kaip pati didžiausia nesąmonė, tuo tarpu kitam – tikra tobulybė. Natūralu, jog visiems neįtiksi, tačiau kiekvienas norėtų rengtis taip, kad pats įgautų daugiau pasitikėjimo savimi ir jaustųsi be galo gerai savame kūne. Visa tai yra vadinama asmeniniu stiliumi ir, nors jam atrasti reikia įdėti šiek tiek pastangų ir laiko, jis gali nuspalvinti žmogaus gyvenimą labai gražiomis spalvomis bei padėti jam atsiskleisti. Taigi, prieš jūsų akis – keletas patarimų, kaip atrasti savo stilių. 

Ieškokite įkvėpimo

Iš tiesų bandant suprasti, koks yra jūsų asmeninis stilius, gali pagelbėti socialiniai tinklai. Šiuo metu galima rasti tikrai ne vieną žmogaus profilį, kuriame jis dalintųsi įvairiais drabužių deriniais bei stiliaus patarimais. Taip pat galbūt mėgstate tam tikros garsenybės ar influencerio apsirengimą? Tai irgi gali būti puikus įkvėpimo šaltinis  – pabandykite pastebėti, kaip jis ar ji rengiasi kasdienybėje, galbūt kažką galėsite pritaikyti ir sau. Žinoma, reikia suprasti, jog labai svarbu ne kopijuoti, o visą rastą vaizdinę medžiagą „perleisti“ per save, per savo prizmę.

Apžvelkite savo spintą

Spinta gali tikrai daug pasakyti apie žmogų ir jo stilių, todėl būtinai peržvelkite savąją. Pagalvokite apie drabužius, kuriuos dėvėdami jaučiatės geriausiai, kurie iš jų yra jūsų mėgstamiausi. Išsirinkę juos pabandykite paieškoti panašumų, galbūt tai net padės rasti atsakymą, kas jums labiausiai patinka drabužiuose.

Susikurkite kapsulinę spintą

Visų pirmiausia, reiktų atsakyti į klausimą, kas yra kapsulinė spinta. Tai spinta, sudaryta iš tam tikro skaičiaus drabužių, kurie visi tarpusavyje dera ir iš kurių galima sukurti daugybę skirtingų aprangos derinių. Svarbiausia, jog visi daiktai tarpusavyje derėtų stilistiškai ir spalviškai. Tokiu būdu jums gali prireikti vos vieno švarko, sijono, dvejų džinsų, vienerių marškinių, kelių palaidinių, vienos suknelės ir panašiai. Visa tai leis greitai ir nesukant galvos apsirengti. Žinoma, jei matote, jog tam tikros kategorijos drabužio trūksta jūsų spintoje, pavyzdžiui, baltos suknelės, tuomet balta suknelė iš diavolesa.lt bus geras variantas, kadangi čia rasite įvairių jų modelių itin gera kaina.

Turėkite savo skiriamąjį bruožą

Kai jau susikursite kapsulinę spintą, pats laikas bus į ją įnešti dar papildomų akcentų, kurie būtų tarsi jūsų asmenybės, jūsų stiliaus ženklas. Be abejo, tai atrasti taip pat gali kainuoti šiek tiek laiko, tačiau patikėkite, tikrai verta. Tarkime, galbūt bėgant laikui ir eksperimentuojant suprasite, jog jūsų skiriamasis bruožas yra įdomių kirpimų ir marginimų suknelės. Šiuo atveju jūsų spintoje tikrai atsiras ne vienas toks drabužis, kas tikrai nėra blogai, netgi priešingai – tai ir padės susikurti savo asmeninį stilių. Jei manote, jog ir jūsų stiliaus akcentas galėtų būti suknelės, didelį jų pasirinkimą galite rasti užsukę į šią nuorodą – https://www.miestomada.lt/22-sukneles.

Linkime nebijoti eksperimentuoti, gi drabužiai ir yra skirti tam, kad per juos galėtume išreikšti save bei savo emocijas.

Partnerio turinys

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.