Moteriškai

Kaip vizualiai sustabdyti senėjimą?

Print Friendly, PDF & Email

Senėjimas – procesas, kurio metu visas organizmas pamažu ima keisti struktūrą, funkcines galimybes ir savybes. Tai neišvengiama žmogaus gyvenimo dalis, tačiau egzistuoja keletas būdų, kaip tai „pataisyti“. Šiame straipsnyje supažindinsime jus, kokie gali būti senėjimo keliami padariniai ir patarsime, kaip vizualiai tai sustabdyti.

Senėjimo keliami padariniai

Nors pirmiausia, ką pastebime, yra senėjantis kūnas, iš tiesų senėjimas prasideda žmogaus viduje. Organai, atsakingi už skirtingas žmogaus organizmo funkcijas, ima nusidėvėti, keisti struktūrą, nebeatlieka savo darbo šimtu procentų. Taigi galiausiai tai pastebime išvaizdoje – suglebusi raukšlėta oda, žilstantys plaukai, atsiradusios pigmentinės dėmelės, išplatėję rankų pirštų sąnariai ir kita. Dažniausiai žmonės, norintys vizualiai sustabdyti senėjimą, kreipiasi dėl akių vokų odos pertekliaus šalinimo, kuris tarsi sudaro „maišelius“ po akimis. Tokiu atveju atliekama akių vokų operacija.

Operacijos nauda

Operacija ne tik padeda atsikratyti subliuškusios odos pertekliaus po akimis, bet ir pikto, pavargusio žvilgsnio. Akys – ryškiausia veido dalis, todėl užkritę vokai mažina ne tik regėjimo plotą, bet ir išvaizdos žavesį. Regimojo ploto sumažėjimas trukdo pilnaverčiam regėjimui, kuris, kaip žinia, senėjimo procese ir taip suprastėja. Užkritę vokai trukdo apsunkina makiažo naudojimą, mat šio po odos pertekliumi nesimato.

Dėl užkritusių vokų taip pat gali pasireikšti nemaloni organizmo reakcija – akių uždegimas. Jis gali sukelti diskomfortą, dėl kurio tampa sunkiau vairuoti automobilį, naudoti makiažo priemones, dirbti kompiuteriu. Šią problemą galima išspręsti plastinės chirurgijos centre. Konsultacijos metu įvertinama paciento būklė ir lūkesčiai, pasiūlomas tinkamiausias sprendimo būdas.

Svarbiausia informacija apie procedūrą

Akių vokų operacijos metu pacientas išlieka sąmoningas. Jos metu taikoma vietinė nejautra, siekiant išvengti komplikacijų. Praėjus valandai po procedūros pacientas paprastai jau gali keliauti namo. Dažniausiai taikomas nedarbingumo laikotarpis – dvi arba trys savaitės, priklausomai nuo to, kaip gyja akių vokai. Pooperaciniai randai ausų raukšlės zonoje išlieka rausvi nuo pusės iki vienerių metų. Vėliau jie susilygina su kūno spalva ir tampa beveik nepastebimi. Vienu metu galima atlikti kelias senstančio veido korekcijas.

Operacijos metu gali būti koreguojami tik viršutiniai, tik apatiniai akių vokai arba tiek vieni, tiek kiti. Ji gali būti atliekama ir siekiant pašalinti apatinių vokų riebalines išvaržas. Tai, kokia tiksliai procedūra reikalinga, nusprendžia individualų atvejį įvertinęs plastikos chirurgas.

Nesate patenkinti savo akių vokų išvaizda, o gal jie dar ir kelia fizinį diskomfortą? Tuomet pasiryžkite išspręsti šią problemą. Kreipkitės į patyrusius plastinės chirurgijos specialistus ir vizualiai sustabdykite senėjimą.

Partnerio turinys

  1. nuo kažkur 25 metų patariama pradėti naudoti daugiau priemonių, nes nuo tada oda pradeda senti. kuo geresnė bus dienos rutina, tuo vėliau prisireiks adatų ir plastinių operacijų,o gal visai nereikės. rekomenduojama korėjietiška kosmetika, dėl natūralių ir “magiškai” veikiančių ingredientų https://rossi.lt/collections/korejietiska-kosmetika

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.