Renginiai

Balandį Vilnius estafetę perduoda Stokholmui (programa, registracija)

Print Friendly, PDF & Email

Parodykite jūs mums tokią aktyvią ir žingeidžią moterį, kuri nenorėtų pamatyti žydinčių sakurų parko įstabioje Švedijos sostinėje, pasigrožėti požemine meno galerija metro stotelėse, dalyvauti Lietuvos Respublikos ambasadoje rengiamoje edukacinėje konferencijoje „Aš – versli mama“, susipažinti su veikliomis lietuvėmis iš pusės Europos ir drauge keliauti per Stokholmo kultūros naktį! Balandžio pradžioje iš Vilniaus estafetę – Verslo bitę – perėmęs Stokholmas laukia tikro verslių lietuvių moterų antplūdžio – Švedijos Karalystės sostinėje iš visų šalių renkamės jau balandžio 21 d., ketvirtadienį 🙂 

KADA? Balandžio 21–24 d.

KUR? Apgyvendinimas Stokholmo viešbutyje www.lillaradmannen.com. Edukacinė konferencija – Lietuvos Respublikos ambasadoje (Grevgatan 5).

KAS VYKS?

Balandžio 21 d. Lietuvoje ir išeivijoje gyvenančios verslios mamos renkasi Stokholme (kelionės bilietai įsigyjami individualiai).

Balandžio 22 d. Pažintis su karališkuoju miestu – Stokholmu. Ekskursiją veda versli mama iš Klaipėdos Anita Martutaitienė. Viešnagė pas verslias lietuves, įkūrusias verslą Stokholme.

Balandžio 23 d. 10-17.30 val. edukacinė konferencija „Aš – versli mama”. Dalyvauja verslininkės iš Lietuvos ir Švedijos lietuvių bendruomenės, laukiama atvykstant verslių mamų, gyvenančių kitose šalyse. Pranešimą apie Švedijos verslo aplinką ir kultūrą Švedijoje skaitys Lietuvos komercijos atašė Audrius Masiulionis. Kviestinė viešnia – Austra Kreslinia, Latvijos investicijų ir plėtros agentūros Švedijoje vadovė, sukaupusi ilgametės Baltijos ir Skandinavijos šalių bendradarbiavimo patirties. Programoje numatytos verslus Švedijoje sukūrusių lietuvių moterų istorijos, diskusijos, verslo pasimatymai ir vaišės.

Balandžio 23 d. nuo 18 val. iki kiek leidžia sveikata – linksmybės ir įspūdžiai Stokholmo kultūros naktyje!

Balandžio 24 d. – namo namučio.

KIEK KAINUOJA? Dalyvės paketo kaina – 449 €. Į paketą įeina: 3 nakvynės 3 žvaigždučių viešbutyje (dviviečiame kambaryje, su pusryčiais); ekskursija po Stokholmą, miesto transporto bilietas; susipažinimo vakarienė, edukacinė konferencija „Aš – versli mama“. Pastaba: išlaidos kelionei į Stokholmą ir atgal į paketo kainą neįskaičiuotos.

TAIP PAT SVARBU

  • Verslioms mamoms iš Lietuvos numatyta 10–12 vietų. Registracija – šio teksto pabaigoje, el. p. portalasverslimama@gmail.com, tel. +370 610 75 261.
  • Rekomenduojami keliavimo būdai: lėktuvu arba keltu per Rygą (kreiptis į Anitą Martutaitienę tel. + 370 608 79 782); lėktuvu iš Vilniaus (su „Norwegian airlines”; jeigu būsite drąsios, gudrios ir mitrios, skrydžiams išleisite apie 60 €).
  • Organizatoriai neatsako už kelionės naudą Jūsų verslui ir pasilieka teisę keisti programą.
LPSclub150x150

PARTNERIS STOKHOLME

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.