Renginiai

Savaitgalis su „Forever“: spa malonumai

Print Friendly, PDF & Email

Kaip praneša „Forever“ verslo savininkė Aušra Vanagienė, per rugpjūtį, rugsėjį ir spalį tam tikrų pardavimo rezultatų pasiekusių verslių mamų laukia šaunios dovanos: 1 arba 2 dienų viešnagė didžiausiame Druskininkų sveikatingumo ir poilsio komplekse „Grand SPA Lietuva”.

Norint gauti dovanų, reikia pasiekti vieną iš dviejų lygių. 1 LYGIS: per tris kvalifikacijos mėnesius surinkti 15 kreditų* (CC) iš naujų verslo grupių. Prizas – viena nakvynė „Grand SPA Lietuva“ (vakarienė atvykimo vakarą, neribotas laikas vandens parke, pusryčiai).

2 LYGIS: per tris kvalifikacijos mėnesius reikia surinkti 25 CC iš naujų verslo grupių arba 120 CC su savo asmenine grupe per du iš eilės einančius mėnesius kvalifikacijos laikotarpiu. Prizas – dvi nakvynės „Grand SPA Lietuva“ (dveji pusryčiai, neribotas laikas vandens parke, dvi vakarienės).

Prizai skirti dviem asmenims.

Visi naujų grupių nariai turi būti registruoti po rugpjūčio 1 d.

Pastaba: prizai įteikiami dovanų kupono forma; kiekvienas kvalifikantas galės pats pasirinkti laiką, kada nori važiuoti ilsėtis į Druskininkus. Dovanų kuponai galios pusę metų.

Susidomėjusioms Aušra pasirengusi paaiškinti, kaip daryti verslą su „Forever”.

* Kreditas (CC) – produktų vertės išraiška, skirta distributorių pasiekimams, bonusams ir paskatinimams apskaičiuoti, kaip nustatyta rinkodaros plane. Vienas kreditas suteikiamas nupirkus iš bendrovės produktų už 187,67 EUR  didmenine kaina (PVM įskaičiuotas).

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.