Renginiai

Gruodį vilniečius kviečia Šeimų mokyklėlė

Print Friendly, PDF & Email

Vilniaus visuomenės sveikatos biuras vykdo programą, skirtą nėščiųjų ir pagimdžiusių moterų švietimui bei sveikatinimui. Būsimos ir esamos mamos konsultuojamos aktualiais klausimais. Į paskaitas kviečiamos šeimos, besilaukiančios arba auginančios vaikučius, nėščiosioms organizuojamos mankštos. Visos paskaitos ir užsiėmimai – nemokami!

Gruodžio mėnesio paskaitų grafikas:

Gruodžio 2 d. 14–15.30 val. „Kūdikių ir vaikų alergija maistui“. Veda vaikų ligų gydytoja ir gydytoja vaikų endokrinologė Lina Orlovskaja. Paskaitų metu susipažinsite su alergijos maistui atsiradimo priežastimis, maisto alergenais, kūdikių ir vaikų alergija maistui, alergijų gydymu ir profilaktika.

Gruodžio 8 d. 13–14.30 val. „Sąmoninga tėvystė“. Veda Lietuvos perinatalinės psichologijos ir medicinos asociacijos prezidentas, gydytojas Romualdas Šemeta. Pasiruošimas vaiko pradėjimui: kaip susilaukti sveiko vaiko, kodėl reikia ruoštis vaiko pradėjimui. Pirmieji vaiko auginimo metai, dažniausiai pasitaikančios klaidos. Fizinis ir intelektinis vaiko ugdymas.

Gruodžio 9 d. 14–15.30 val. „Mityba nėštumo ir žindymo metu. Nėščiosios organizmo pokyčiai.“ Veda vaikų ligų gydytoja ir gydytoja vaikų endokrinologė Lina Orlovskaja. Maisto įtaka nėštumo eigai. Rekomenduotini ir vengtini produktai nėštumo ir žindymo metu, naujausia sveikos mitybos piramidė.

Visos paskaitos vyksta Vilniaus visuomenės sveikatos biure, Polocko g. 12 (Užupis).

Išankstinė registracija: renginiai@vvsb.lt arba tel. 8 2 205 34 17

Daugiau apie tai skaitykite:

www.vvsb.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.