Renginiai

Ar galima žaisti dažasvydį žiemą?

Print Friendly, PDF & Email

Žiemos orai jau čia. Be standartinių žiemos pramogų, galime rinktis ir ne tokias standartines. Pavyzdžiui dažasvydis, šis žaidimas gali būti ne tik vasaros, bet ir žiemos laisvalaikio pramoga. Patys dažasvydžio kamuoliukai yra greitai sunykstantis produktas. Jie reaguoja į temperatūros ir drėgmės pokyčius, todėl veikia skirtingai. Štai 5 žingsniai, kad jūsų dažai būtų geriausios formos.

Atminkite, kad dėl šaltų ir (arba) sausų sąlygų dažų kamuoliukų apvalkalas tampa trapesnis ir labiau tikėtina, kad jie suirs greičiau. Taip pat yra priešingai, nes karštos ir (arba) drėgnos sąlygos dažų kamuoliukus padarys minkštesnius ir šokinėjančius.

Laikykite savo dažasvydžio kamuoliukus šiltai per savo žaidimo dieną. Yra keletas būdų, kaip tai padaryti, įskaitant krepšį ar dėklą. Taip pat galite kamuoliukus pasidalinti su draugu ir nusipirkti mažiau, o ne visus iš karto. Taip pat dažų kamuoliukus galite laikyti automobilyje ir netgi įjungti šildytuvą tarp raundų.

Nesineškite į žaidimo mūšį labai daug kamuoliukų. Turėkite jų tiek kiek reikia, kad jie tilptų į jūsų kišenes ar dėklus ant diržo. Kitus palikte automobilyje ar šiltame krepšyje.

Pirkite kokybiškus žieminius dažasvydžio kamuoliukus arba gerus vidutinės klasės „ne turnyro“ stiliaus dažus. Žiemos formulė sukurta taip, kad būtų atsparesnė šalčiui, tačiau vis tiek turėtumėte laikytis aukščiau pateiktų rekomendacijų.

Supraskite turimų kamuoliukų tipą ir žymejimą ant jų. Žemo slėgio (turnyro stiliaus) kamuoliukai yra minkštesnių dažų, o tai reiškia, kad varžtas švelniau atsitrenkia į dažasvydžio kamuoliuką, todėl jis gali geriau išmušti tokius kamuoliukus. Pradinio lygio kamuoliukai paprastai yra aukšto slėgio ir yra šiek tiek kietesni už žemo slegio kamuoliukus. Taip pat labai šaltu oru reikia atsižvelgti į naudojamo įkroviklio tipą. Kai kurie brangesni įkrovikliai gali įkrauti labai greitai, o tai reiškia, kad jie turi suktis labai greitai. Tai gali sukelti problemų, jei dažų kamuoliukams yra per šalta aplinka. Jei galite reguliuoti įkroviklio jėgą ar greitį, turėtumėte jį sulėtinti arba naudoti maišytuvo tipo įkroviklį.

Partnerio turinys

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.