Moteriškai

Kodėl verta dovanoti pakabuką?

Print Friendly, PDF & Email

Sidabriniai ar kitokių metalų pakabukai – tai tikrai šauni dovana, tinkama dovanoti bet kuria proga. Dar žiloje senovėje šio metalo pakabukai buvo naudojami kaip galingi amuletai, galintys apsaugoti nuo piktųjų blogio dvasių ir klastingų ligų. Mūsų dienomis sidabriniai pakabukai dažniau yra naudojami ne mistiniais, o praktiniais sumetimais, nes tampa stilingu aksesuaru ne tik moterims, bet ir vyrams, suaugusiems ir vaikams.

Kokie pakabukai yra populiariausi?

Itin populiarūs pakabukai su Zodiako ženklais. Šios rūšies papuošalai tampa ne tik savita įvaizdžio detale, bet ir atstoja vizitinę kortelę, kuri aplinkiniams primena, kokį mėnesį gimėte. Tokį pakabuką galima dovanoti gimtadienio proga pačiam artimiausiam ir brangiausiam žmogui. Patogu ir tai, kad tokį pakabuką galima nešioti ne vien ant kaklo, jį sėkmingai galima prikabinti ir prie mobilaus telefono ar raktų ryšulio laikiklio. Taip pat yra mėgstami ir pakabukai su raide, nes galima pasirinkti tokią raidę, kuri atitinka pakabuko nešiotojo vardo pirmąją raidę. Dažniausiai sidabriniai pakabukai būna derinami prie auskarų, kaklo grandinėlės ir nešiojamų žiedų.

Ką gali išreikšti dovanoto pakabuko forma?

Kai dovanojami širdelės formos sidabriniai ar auksiniai pakabukai, jie simbolizuoja juos dovanojusių žmonių amžiną meilę ir atsidavimą jums. Sidabriniai kryželio formos pakabukai būna dovanojami mažyliams jų krikštynų proga, kad apsaugotų juos nuo piktų jėgų persekiojimo. Įprastai pasirinkta pakabuko forma informuoja apie išskirtinį ją nešiojančio asmens stilių, svarbius jo gyvenimo nutikimus, sukeliančius prisiminimų bangas.

Kaip tinkamai nešioti ir prižiūrėti sidabrinius ar kitokių taurių metalų pakabukus, kitus kaklo papuošalus?

Bet kuriems tauriųjų metalų papuošalams, tame tarpe ir pakabukams labai nepatinka tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Tad vykstant maudytis prie ežero ar jūros, šiuos papuošalus vertėtų pasidėti į saugią vietą. O būdami saulėje su tokiais papuošalais rizikuojate prarasti jų blizgesį, nes nuo kaitraus oro galite imti prakaituoti, o prakaitas gali prisidėti prie to, kad jūsų papuošalas ims tamsėti. Kaklo papuošalus būtina saugoti ir nuo įvairių cheminių kūno priežiūros priemonių – kremų bei kvepalų. Juvelyrai pataria papuošalus bent kartą per mėnesį nuvalyti specialiai tam pritaikyta servetėle.

Partnerio turinys. Nuotrauka asociatyvinė © Canva.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.