Moteriškai

5 dalykai, kuriuos reikėtų žinoti apie veido valymą

Print Friendly, PDF & Email

Valymas yra esminis žingsnis kiekvieno žmogaus odos priežiūros rutinoje. Jis padeda pašalinti nuo odos nešvarumus, riebalus ir makiažą, todėl po valymo oda pasidaro švaresnė, malonesnė prisilietimui bei nekyla tiek problemų. Tačiau yra labai didelis skirtumas tarp mėgėjiško ir profesionalaus veido valymo.

Profesionalus veido valymas gali duoti gerokai pastebimesnius rezultatus. Tai giluminis valymo procesas, kurio metu nuo odos paviršiaus itin kruopščiai pašalinami nešvarumai, negyvos odos ląstelės ir riebalų perteklius. Šiame straipsnyje pateiksime 5 dalykus, kuriuos turėtumėte žinoti, jeigu jus domina veido valymas pas kosmetologą.

1. Procedūros ir priemonės pritaikomos jūsų odos tipui

Profesionalus veido valymas yra pritaikytas konkrečiam jūsų odos tipui. Kosmetologas įvertins jūsų odą ir nustatys, kokius produktus ir metodus geriausia naudoti. Tai padeda užtikrinti, kad jūsų oda gautų reikiamą priežiūrą, kad išsaugotų savo sveikatą ir švytėjimą.

Kiekvienas iš mūsų turime skirtingą odos tipą – mišrų, riebų arba sausą. Dėl to kiekvienam žmogui reikia individualiai parinkti priemones bei procedūras.

2. Giluminis valymas

Profesionalus veido valymas teikia didesnę naudą nei valymas namuose. Profesionalios procedūros metu naudojami specializuoti produktai ir metodai, skirti pašalinti nešvarumus ir negyvas odos ląsteles iš giliai esančių porų. Šis giluminis valymas gali padėti išlyginti odą ir pasiekti daug didesnių rezultatų, reikšmingų pokyčių.

3. Gerinama kraujotaka po oda

Profesionalaus veido valymo metu atliekamas masažas, kuris padeda suaktyvinti kraujotaką veido srityje. Pagerėjusi kraujotaka skatina deguonies patekimą į odą ir atveda ten maistingąsias medžiagas, todėl po procedūrų ji atrodo sveikesnė ir jaunatviškesnė.

4. Mažina smulkių raukšlelių atsiradimą

Profesionalus veido valymas gali padėti sumažinti raukšlių atsiradimą. Giluminio valymo metu pašalinami nešvarumai ir negyvos odos ląstelės, todėl odos paviršius tampa lygesnis ir sumažėja raukšlių atsiradimo tikimybė. Atpalaiduojantis masažas prie to taip pat prisideda.

5. Pagerina odos priežiūros priemonių įsisavinimą

Po profesionalaus veido valymo jūsų oda bus geriau pasirengusi įsisavinti odos priežiūros priemones. Kadangi odos paviršius yra nuvalomas nuo riebalų ir kitų nešvarumų, didesnis medžiagos kiekis kontaktuoja su juo ir gali netrukdomas prasiskverbti.

Apibendrinant galima teigti, kad profesionalus veido valymas yra vertingas priedas bet kuriai odos priežiūros rutinai. Kadangi jis pritaikomas prie jūsų poreikių – rezultatai turėtų nudžiuginti. Bent kartą per ketvirtį ar pusmetį atliekama procedūra gali duoti nemažai naudos!

Partnerio turinys. Nuotrauka asociatyvinė © Canva.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.