Renginiai

Investicijos ir verslo idėjų apsauga už ES pinigus (registracija)

Print Friendly, PDF & Email

Tas, kas nori užkopti į kalną, neturėtų išsigąsti jo aukščio“, – įkvepiančias ir raginančias nenuleisti rankų knygas cituoja platformos Konsultantas.eu ekspertės Ieva ir Laura, ir jau gegužę kviečia pradėti kartu gilintis į europinės paramos panaudojimo galimybes ir verslo apsaugą.

Gegužės 12 d. Vilniuje, o gegužės 19 d. – Kaune dvi verslios mamos Ieva Adomaitytė-Subačienė ir Laura Beinorienė kviečia į seminarą „Kaip panaudoti ES paramą savo verslo idėjai vystyti ir apsaugoti“. Ekspertų platformą Konsultantas.eu įkūrusios specialistės žada būti dosnios žinių ir patarimų, kaip sukurti projekto idėją, gauti jai finansavimą, o vėliau – užtikrinti nuosavybės intelektinę apsaugą.

Ekspertų platformos Konsultantas.eu įkūrėja Ieva Adomaitytė-Subačienė su Europos Sąjungos (ES) paramos projektais dirba jau 12 metų, t. y. nuo pat mūsų narystės šioje organizacijoje pradžios. Per tuos metus prikaupė tiek projektų vertinimo, paramos skyrimo, didelių tarptautinių projektų koordinavimo patirties, kad dabar šiais klausimais konsultuoja verslą. Pasak Ievos, dirbant projektų vadove, kai tekdavo suvaldyti milijoninius projektus ir dideles tarptautines komandas, atėjo suvokimas, kad bene svarbiausias bet kokios veiklos ar iniciatyvos sėkmės receptas – minkštosios kompetencijos ir gebėjimas suprasti bei motyvuoti žmones.

Ieva Adomaitytė-Subačienė

ES investicijos – tik įrankis plėsti verslą. Svarbiausia, kad jūs pačios tikėtumėte savo idėja ir gebėtumėte atsirinkti tinkamus partnerius jai įgyvendinti. Todėl seminare populiariai ir aiškiai pateiksime informacijos, kaip su komanda sukurti projekto idėją ir gauti jai finansavimą.

Ievos kolegė Laura, advokatė ir Konsultantas.eu partnerė, trejus metus dirbo ES Intelektinės nuosavybės tarnyboje, kurioje registruojami prekių ženklai ir dizaino pavyzdžiai, saugomi visoje ES. Iki išvykdama į šią europinę instituciją, patirties sėmėsi didžiausioje mūsų šalies advokatų kontoroje Valiūnas ir partneriai ELLEX, o nuo 2008 m. verčiasi privačia praktika. Seminaruose Laura pasakos apie intelektinės nuosavybės teisinę pusę, ką daryti ir ko geriau nedaryti, siekiant apsisaugoti nuo galimai nesąžiningų konkurentų.

Laura Beinorienė

Laura Beinorienė

Plėtojantis ir tobulėjant šiuolaikinėms technologijoms, teisinėje sistemoje dažnai susidaro savotiškas vakuumas: realiame pasaulyje reklamai visuotinai naudojamos tokios priemonės kaip „Facebook“ ir „Google Adwords“, o teisės aktai jų iš viso nemini. Tada tenka vadovautis bendraisiais principais ir teisme aiškinti technologijų specifiką. Turint įregistruotą prekės ženklą ar dizainą, ginti savo teises ginčuose su kitais akcininkais ir konkurentais tampa daug lengviau.

Daugiau nei prieš metus įkurta konsultantų platforma verslui ir organizacijoms siūlo visą paslaugų kompleksą, pradedant teisinėmis konsultacijomis, rinkodaros ir projektų valdymo patarimais, ir baigiant asmeninio vadovų efektyvumo ugdymu, kūrybiškumo lavinimu ir profesinių santykių priežiūra.

Informacija ir registracija čia.

LogoTRUE_maza

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.