Renginiai

Svajonių stovykla turi paskutinės minutės pasiūlymą už 149 EUR!

Print Friendly, PDF & Email

Jei liepos antrąją arba trečiąją savaitę norite savo vaikus nudžiuginti fantastišku laiku, registruokitės ilgai nelaukę, nes Svajonių stovykla į antrą ir trečią pamainą turi tik po 6 vietas už itin patrauklią kainą – 149 EUR!

„Pirma pamaina jau tuoj įpusės, o mes turime džiugią žinią tiems, kas dar nespėjo rasti savo vaikui turiningo poilsio – paskutinės minutės kelialapis vaikui kainuoja tik 149 eurus“, – praneša Svajonių stovyklos sumanytoja Jurgita Pocienė, vadovaujanti Daugiavaikių šeimų asociacijai MES.

Kaip jau rašėme portale VERSLI MAMA, Svajonių stovyklos tema kaip visada ta pati – svajonės, tik šiemet jos labiau apčiuopiamos. Pavyzdžiui, mūsų tinklaveikos narė ir vaikų mados žinovė Ieva Arnauskienė, rašanti tinklaraštį Two_makes_Six, pirmosios pamainos stovyklautojams jau surengė nepakartojamą madų šou. „Aš pilna tiek gerų emocijų, kad net žodžiais apsakyti nemoku“, – savo feisbuko paskyroje rašo Ieva ir žada jau netrukus paskelbti daugiau nuotraukų iš pirmojo madų pasirodymo.

Svajoniu stovykla_madu sou_versli mama

Pirmasis kartu su vaikų mados eksperte Ieva Arnauskiene sukurtų madų šou Svajonių stovykloje. Kaip jums?

Svajonių stovyklai šiemet pasirinktas ežeringasis Ignalinos rajonas, vieta linksmu ir vasaros poilsiui puikiai nuteikiančiu pavadinimu – Kiškių kaimas. „Gyvename pas kiškius, – juokiasi šešių vaikų mama Jurgita. – Šį kartą įsikūrėme ne sodyboje, o poilsio bazėje. Kelių kambarių namukuose gyvena po 10 vaikų. Taigi vieta tikrai stovyklavietiška ir labai skatinanti savarankiškumą. Mano akimis žiūrint, ji geriausiai atitinka stovyklos dvasią ir yra labiausiai vykusi iš tų, kuriose esame stovyklavę.“

Aptverta, labai tvarkinga ir gražiai įrengta stovyklavietė įsikūrusi ant ežero kranto ir lengvai randama: vos įvažiavę į Kiškių kaimą, už vieno posūkio stovyklautojai išvys balionais ir kitomis nuorodomis pažymėtą kelią, kaip mat atvesiantį į galutinį kelionės tikslą. Nuo Vilniaus iki stovyklavietės teks važiuoti apie 120 km.

Kai būna geras oras, stovyklautojai daug laiko skiria maudynėms. Nuodėmė būtų jų atsisakyti, nes ežero vanduo – tikras gėris vaikams: ir sveikata, ir gera nuotaika, ir pozityvumas apskritai. „To, kad stovykla ant ežero kranto, tėveliams bijoti nereikia, nes niekas vaikų vienų maudytis neleidžia. Apskritai Svajonių stovykloje niekas be grafiko maudytis neina – niekada to nebuvo ir nebus“, – patikina Jurgita.

Į stovyklą atvykstama sekmadienį, o išvykstama šeštadienį. Paskutinė, trečioji pamaina, bus viena diena trumpesnė – iš stovyklos reikės išvažiuoti jau penktadienį. Ji atitinkamai ir pigesnė, dėl to jau dabar į ją išpirkta daugiausiai kelialapių.

PASKUTINĖS MINUTĖS PASIŪLYMAS antrai ir trečiai pamainai pateikiamas paspaudus šią nuorodą. Skyriuje PASTABOS rašykite: Paskutinis pasiūlymas FB.

svajoniu stovykla_149_versli mama

Taip pat skaitykite:
Svajonių stovykla: šventė vaikams, rūpestis – organizatoriams
Verslas Lenkijoje – ar bandėte? (kvietimas į jaunimo mainus)
NIEKADA NEVĖLU Zervynose: rugpjūčio stovykla veiklioms, verslioms ir turtingoms

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.