Moteriškai

Kaip keičiant pasijungimų slaptažodžius manifestuoti gerus dalykus į savo gyvenimą

Print Friendly, PDF & Email

Mano kompiuteris sukonfigūruotas taip, kad negaliu prisijungti prie kompiuterio neįvesdama bent dviejų slaptažodžių. Negana to, pasijungimas ir prie banko paskyrų negali būti labai paprastas. Reikalavimai tokie: bent viena didžioji raidė, bent viena mažoji raidė, bent vienas simbolis ir bent vienas skaičius. Lyg šių kvailų taisyklių dar būtų maža, slaptažodžius reikia ne tik sugalvoti, bet ir stengtis juos prisiminti.

Nemėgau slaptažodžių. O kuo labiau nemėgau, tuo daugiau jų reikėdavo sugalvoti. Dažnai matomas užrašas  „Jūsų slaptažodžio galiojimo laikas baigėsi“ pažadindavo tamsiąją mano pusę. Naują slaptažodį sugalvodavau skubėdama, pamiršdavau užsirašyti, o tuomet užblokuodavau prisijungimus ir taip prisidarydavau sau daug bėdų.

Tačiau kai slaptažodžiai užpuolė mane taip, kad užblokavau kompiuterį ir niekaip negalėjau prisijungti prie savo duomenų, prisiminiau istoriją apie tai, kaip keičiant pasijungimų slaptažodžius manifestuoti gerus dalykus į savo gyvenimą.

Mauricio Estrella pasakoja, kad netikėtai atrasta slaptažodžių keitimo sistema padėjo jam ne tik atleisti senas nuoskaudas, eiti anksčiau miegoti, susirasti naują meilę, išvykti į svajonių kelionę, bet ir mesti rūkyti.

Kaip pasakoja Mauricio, po skyrybų su žmona jis jautė didelę nuoskaudą. Tačiau nuolat įvedamas slaptažodis „Forgive@her“ padėjo susitaikyti su esama situacija ir pradėti naują gyvenimo etapą. Nuolatinis priminimas atleisti padėjo išbristi iš depresijos, kurią kūrė nusivylimo jausmas ir aukos pozicija.

Išgirdusi šią neįtikėtiną istoriją, nusprendžiau į slaptažodžius žiūrėti ne kaip į košmarą, o kaip į galimybę pritraukti gražių dalykų į savo gyvenimą. Gerai parinkti slaptažodžiai padėjo man pakeisti požiūrį į kompiuterio saugumą, atsipalaiduoti,  pritraukti daugiau kelionių, įdomių žmonių, gausos ir net pasiekti aukštų profesinių tikslų.

Gali pasirodyti keista, tačiau slaptažodžiai tikrai gali keisti žmogaus gyvenimą. Mūsų mintys turi ypatingų galių, o nuolat kartojami pozityvios mantros padeda pakeisti požiūrį į mus supančius dalykus. Kiekvieną kartą parašytas pozityvus slaptažodis —  lyg mikro pasiekimas, kurį pajuntame ir keičiame savo minčių tėkmę.

Kaip sukurti slaptažodį, kuris padės pritraukti gražių dalykų į Tavo gyvenimą

1. Patikrink svajonės „ekologiškumą“.

Rinkdama žodžius slaptažodžiui, paklausk savęs: ar giliai širdyje noriu, kad tai įvyktų? Kaip tai pozityviai pakeis mano gyvenimą? Ar tai nepakenks mano aplinkiniams?

2. Pradėk esamuoju laiku.

Aš esu…  Pvz., AsEsuPiniguMagnetas; AsEsuNuostabi; AsEsuSavimi; AsEsuPatiSauFaina.

Myliu… Pvz., MyliuSavoNamus; MyliuSave; MyliuKelionesSuSeima.

Kiti esamojo laiko pavyzdžiai: Renkuosi matyti gėrį aplink save. Esu dėkinga už… Manyje spindi meilė.

Kaip sukurti trumpą slaptažodį. Pasirink frazę, pvz. kelionė į Balio salą su šeima. Surašyk pirmąsias frazės žodžių raides. Jei nori stipresnio slaptažodžio, kelias raides ar skiemenis pakeisk į specialiuosius simbolius, pvz, „I“ pakeisk į „!“ arba anglišką žodį „to“ į „2“ ir pan. Pavyzdžiui, Kelionė į Balio salą su šeima –> K!Bsss. Tokį slaptažodį  bus lengva prisiminti, jis yra trumpas, saugus ir suprantamas tik Tau.

3. Būk realistiška (!)

Kurdama naujus slaptažodžius, įvertink kur dabar esi ir kur nori būti. Tai ypač svarbu, kai atotrūkis iki svajonės labai labai didelis (tokiu atveju gresia nusivylimas). Užuot sugalvojusi slaptažodį „turiuVilaBahamuoseSuTarnais“, sugalvok slaptažodį, kuris bus mažas žingsnis svajonės link. Pavyzdžiui, lengvai sutaupau x sumą pinigų per metus nekilnojamam turtui ir t. t.

Šiame žingsnyje buvau padariusi klaidą. Sukūriau svajonę-slaptažodį su data, kuris taip ir neišsipildė, nes buvo per daug nerealus (panašiai kaip per artimiausius metus nuskristi į mėnulį). Kiekvieną kartą įvesdama šį slaptažodį, užuot jautusi džiaugsmą, jausdavau nusivylimą ir liūdesį. Prie nepavykusio slaptažodžio buvau taip pripratusi, kad net nesusimąstydavau, kai nemaloniai jis mane nuteikia. Tik pakeitusi slaptažodį į kitą (realistišką) pajutau, kad vėl viskas grįžo į savo vėžes. Būk išmintingesnė ir nekartok mano klaidos 🙂

4. Rinkis pokytį, kurį galima pamatuoti

Tarkime, šiuo metu ieškai darbo. Užuot pasirinkus abstraktų slaptažodį, pvz., „EsuGeidziamiausiaDarbuotoja“, gali sugalvoti slaptažodį, kuris padės pajusti pokytį „GaunuDarboPasiulymuKiekvienaSavaite“.

5. Keisk, kai netenka energijos

Kai suprasi, kad slaptažodis nebetenka energijos ar galios, jį nedvejodama pakeisk. Slaptažodžio-svajonės tikslas – pakelti mūsų energiją, akimirką sustoti ir pasvajoti, todėl kai senas slaptažodis išsipildo arba nesuteikia džiaugsmo, jį būtinai keisk nauju, inspiruojančiu ir kerinčiu.

Nesvarbu, ar greitai, ar lėtai keičiasi tavo gyvenimas ar įpročiai, nepamiršk pastebėti pokyčių, apdovanoti savęs ir padėkoti sau už įdėtas pastangas. Juk visas stebuklas yra ne slaptažodžių technikoje, o tavo mintyse ir energijoje, kurią įdedi svajonei pasiekti.

Dalinuosi pirmiau minėto Mauricio Estrella slaptažodžių pavyzdžiais:

  • Forgive@her ← įvyko.
  • Quit@smoking4ever ←  įvyko.
  • Save4trip@thailand ←  įvyko.
  • Eat2times@day ← neįvyko.
  • Sleep@before12 ←   įvyko.
  • Ask@her4date ←  įvyko.
  • No@drinking2months ←  įvyko.

Kitą kartą, kai teks įvesti naują slaptažodį, išbandyk šį metodą ir pasidalink komentaruose po šiuo tekstu, kaip tai pakeitė Tavo gyvenimą. Vienai iš komentatorių padovanosime kvietimą į Kūrybinio verslo mokymus su David Parrish, kurie gruodžio 6 d. 18–20 val. vyks Vilniuje. Dovanos vertė – 15 EUR.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.