Renginiai

2019 metų šeimos rinkimai jau prasidėjo – siūlykite kandidatus

Print Friendly, PDF & Email

2018 metų šeima tapo Airida ir Sergejus Drus iš Visagino, auginantys keturis vaikus.

Portalo VERSLI MAMA partnerė Daugiavaikių šeimų asociacija MES skelbia 2019 metų šeimos rinkimų startą. Šeimos nugalėtojos lauks 500 EUR piniginis prizas ir gausybė kitų naudingų dovanų, rašoma pranešime spaudai.

Metų šeimos rinkimai Lietuvoje organizuojami jau šeštąjį kartą. Kaip ir kasmet, iš pasiūlytų kandidatūrų bus renkama viena šeima, galinti tapti sektinu pavyzdžiu visoms Lietuvos šeimoms.

„Rinkdami 2019 metų šeimą, vadovausimės tokiais kriterijais kaip šeimos gausumas, sugebėjimas ne tik išgyventi, bet ir gyventi, o tai reiškia, atrasti džiaugsmą ir vertybes šeimoje. Taip pat vertinsime šeimos narių dalyvavimą visuomeninėje veikloje, gebėjimą kurti gėrį ne tik savo šeimos rate, bet ir už jos ribų. Žinoma, ne paskutinėje vietoje bus ir šeimos darna“, – sako rinkimų iniciatorė Jurgita Pocienė, Daugiavaikių šeimų asociacijos MES vadovė.

2019 metų šeima bus apdovanota rėmėjų įsteigtais vertingais prizais ir pagrindiniu 500 eurų prizu.

I KONKURSO ETAPAS vyks iki gegužės 4 dienos. Jo metu esate kviečiami dalintis įkvepiančiomis šeimų gyvenimo istorijomis, kurios padrąsintų kurti, puoselėti ir išsaugoti šeimą. Šeimų aprašymus su fotografijomis siųskite organizatoriams iki gegužės 4 dienos el. paštu: info@dsa-mes.lt, arba registruokite internete skelbiamoje registracijos formoje, kurią rasite spustelėję čia.

Šeimas gali siūlyti bendruomenės, nevyriausybinės organizacijos, kaimynai, giminės ir draugai. Be abejo, savo kandidatūras gali siūlyti ir pačios šeimos.

II KONKURSO ETAPAS vyks nuo gegužės 5 d. Už patinkančią šeimą bus galima balsuoti feisbuko paskyroje. Balsavimu bus atrinktos 3 labiausiai titulo vertos šeimos. Pagrindinį titulą organizatoriai pasilieka teisę skirti savo nuožiūra vienai iš 3 šeimų.

2019 Metų šeima ir kitos konkurse dalyvavusios šeimos bus apdovanotos gegužės 19-ąją,  švenčiant Tarptautinę šeimos dieną, renginio MES už ŠEIMĄ metu.

Portalas VERSLI MAMA primena, kad 2018 metų šeima tapo Airida ir Sergejus Drus iš Visagino, auginantys keturis vaikus. „Daugiau einam, daugiau kalbam ir daugiau kovojam, nes jeigu jau neišvykom, tai reikia pasidaryti taip, kad mūsų vaikams čia būtų gera gyventi“, – po apdovanojimų kalbėjo Airida ir linkėjo visoms šeimoms būti savimi ir likti kartu. Nes šeima, pasak 2018 metų laureatų, turi būti kaip vienas kumštis – nesvarbu, jei kartais koks vienas pirštas į kitą pusę žiūri, jis vis tiek yra iš tos pačios rankos.

Daugiau informacijos apie 2019 metų šeimos rinkimus teiraukitės el. paštu info@dsa-mes.lt arba tel. 8 605 65455.

Renginio MES UŽ ŠEIMĄ paskyra feisbuke

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.